Hoofdpagina

Uit Wiki Opgavengestuurdwerken
Ga naar: navigatie, zoeken
Welkom bij de Wiki Opgaven gestuurd werken


OGW logo 2kl.RGB.png
ResultatenOGW.png
Citaat uit artikel: Teamrollen in Rijswijk - door A+O fonds Gemeenten - klik voor volledig artikel.

Opgaven gestuurd werken betekent dat alles wat je doet is gericht op het realiseren van concrete (maatschappelijke) opgaven! Effectief teamspel en samenwerking met andere partijen vormen de motor om dat te doen. Opgaven gestuurd werken kan je voor één of voor enkele opgaven, maar ook organisatiebreed toepassen.
Opgaven gestuurd werken is ontwikkeld door Partners+Pröpper in nauwe samenwerking met diverse coproducenten binnen het openbaar bestuur.
Het artikel Naar een opgaven gestuurde organisatie: samen meer realiseren, Partners+Pröpper, november 2012 ligt aan de basis van dit gedachtegoed.

We helpen teams en organisaties om Opgaven gestuurd te werken. Dat doen we altijd door concreet aan de slag te gaan met (maatschappelijke) opgaven. Onze ondersteuning is altijd gericht op het eigen groei- en leerproces. We kunnen helpen met een methodiek en werkwijze om in teams te bouwen, een uitgebreid repertoire aan gereedschap, leerwerkplaatsen, masterclasses en persoonlijke ontwikkeling.
Al het gereedschap voor Opgaven gestuurd werken bundelen en ontsluiten we in de online applicatie Opgaven gestuurd werken. Met deze applicatie kun je alleen of in teamverband opgaven verkennen, ontwerpen, realisieren en evalueren. Dat kan vanaf elke locatie met mensen uit je eigen organisatie en daarbuiten.

Inlogschermscherm van onze online applicatie voor Opgaven gestuurd werken

Op onze website www.opgavengestuurdwerken.nl vind je informatie over mogelijkheden voor ondersteuning via leerwerkplaatsen en de inzet van de digitale applicatie.
Daar kun je ook een demonstratie van de applicatie aanvragen, verschillende brochures downloaden en contact leggen met ons team en de ambassadeurs voor Opgaven gestuurd werken.

Ons artikel: 'Naar een opgaven gestuurde organisatie' (klik om het artikel te downloaden).

Deze Wiki is bevat de kennisomgeving voor Opgaven gestuurd werken. Je bent nu op de hoofdpagina van de Wiki.
Via de inhoudsopgave kun je naar verschillende onderwerpen binnen de wiki navigeren. Deze wiki is een momentopnname en blijft in ontwikkeling.

Inhoudsopgave


Wat en hoe?

De zaak

Het team


Bibliotheek met artikelen over Opgaven gestuurd werken
Blogs van ons eigen OGW-team
Woordenboek opgaven gestuurd werken
Vragen en antwoorden
Contact.

Bekijk de video 'Opgaven gestuurd werken in één minuut'OGW logo lang 2 kleur.png (c) Partners+Pröpper B.V. Alle rechten voorbehouden: Intellectueel eigendom en Auteursrecht.