Partners+Pröpper

Bart Litjens

Senior Onderzoeker/Adviseur

Telefoon vanuit Nederland:
085-2082034 (kantoor)

Telefoon vanuit het buitenland:
+1 (269) 3292448 (kantoor)
+1 (269) 2673958 (mobiel)

E-mail:
b.litjens@partnersenpropper.nl

Adres kantoor Verenigde Staten:
1151 W Milham Ave #911
Portage, Michigan 49081, USA

Expertise

Drs. Bart Litjens is vanaf 2000 verbonden als onderzoeker en adviseur bij Partners+Pröpper. Hier richt hij zich onder meer beleidsonderzoek voor gemeenten, provincies en rijksoverheid rond een breed aantal onderwerpen. Ook is hij nauw betrokken bij Partners+Pröpper Solutions waar hij bouwt aan innovatieve oplossingen om maatschappelijke opgaven te realiseren.

Sinds 2005 werkt Bart vanuit de Verenigde Staten voor Partners+Pröpper. Door de mogelijkheden van het 'nieuwe werken' heeft hij dagelijks intensief contact met het team in Nederland en begeleidt hij opdrachten voor een groot aantal klanten – ook in Nederland.

Bart studeerde bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarvoor Information Resource Management aan de Hogeschool Maastricht. Hij begon zijn loopbaan bij de provincie Noord-Holland op gebied van regionale samenwerking en de ondersteuning van de (toenmalige) Commissie Beleidsevaluatie van de Staten.

Passie

In zijn vrije tijd is Bart regelmatig met vrienden te vinden op één van de vele golfcourses in Michigan. Lekker buiten met meestal prachtige uitzichten. Verder geniet hij van de uitgestrekte en wilde natuur – ver weg van de bewoonde wereld. Zoals in het meest afgelegen National Park: Isle Royale in Michigan. Zodra het weer dit toelaat is hij thuis ook meestal buiten, al is het maar om gezin of vrienden te verzamelen rond de grill – want dat is in Amerika een echte zomertraditie.

Schuiven naar boven