Projectmedewerker

Projectmedewerker

Word jij onze nieuwe projectmedewerker?

Voor ons kantoor in Noordwijk zijn we op zoek naar een projectmedewerker. Ben jij een organisatorisch talent, een echte multitasker, die kritisch meedenkt, pragmatisch is en tegelijkertijd het overzicht bewaart? Vind je het leuk om aan meerdere projecten tegelijk te werken en ben je scherp op deadlines? Ben je een kei in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie en kan je goed omgaan met verschillende typen mensen?

Als je werkervaring hebt bij een adviesbureau of in een (semi)overheidsomgeving is dat een groot pluspunt. Verder heb je een HBO/WO werk- en denkniveau.

Wij werken in een klein team, en hebben een mooie, inspirerende werkomgeving. In eerste instantie gaat het om 3 dagen per week, maar er is mogelijkheid om mee te groeien naar 4 á 5 dagen per week.

Wat ga je in eerste instantie doen?

  • coördineren van de onderzoeksprojecten, waaronder het plannen van afspraken, interviews, bijeenkomsten, trainingen en het monitoren van de voortgang
  • meedoen in onderzoeken en beleidsevaluaties, o.a. door het zelfstandig voeren van telefonische interviews, uitzetten van enquêtes en dossieronderzoek
  • meedenken/-werken bij het ontwikkelen van online werkateliers, webinars en online trainingen

Wat bieden wij?

  • Vooral prettige collega’s en een mooie werkomgeving!
  • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling, goed salaris, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken en flexibiliteit van werkuren
  • Goede begeleiding en ruimte voor verdere ontwikkeling
  • Een bijdrage aan een sportabonnement

Interesse gewekt?

Zie jij een goede match tussen jezelf en ons bureau? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
Kies hiervoor de vorm die het beste bij jou past en stuur deze naar Hilda Sietsema, h.sietsema@partnersenpropper.nl. Ook bij vragen over deze vacature kun je bij haar terecht.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Projectmedewerker
Schuiven naar boven