Partners + Pröpper Opleidingen

Verdieping – Samen naar resultaat!

Hieronder vind je meer informatie over de online training Samen naar resultaat! Deze training is speciaal ontwikkeld voor managers, leidinggevenden, bestuurders, raadsleden, of professionals in organisaties die werken aan complexe vraagstukken waarbij veel partijen betrokken zijn.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je de juiste keuze maakt in welke training op dit moment geschikt is voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor je klaar!

De Online training bestaat uit theorie en opdrachten die individueel of in teamverband uitgevoerd kunnen worden. Deze opdrachten kunnen in online of fysieke leerwerkplaatsen worden behandeld. Er is ook nadrukkelijk de mogelijkheid om de opleiding in teamverband te doen. Dit maakt het mogelijk om het teamgedrag en –ontwikkeling met elkaar te bespreken.

Je leert wat Opgaven gestuurd werken vraagt van het inrichten en faciliteren van de organisatie. Je leert hoe een Opgaven gestuurd werkt en snapt wat de Opgaven gestuurd organisatie vraagt en nodig heeft.

Verdieping

Samen naar resultaat!


Ik wil graag gebeld worden voor advies
Ik wil graag op de hoogte blijven van het aanbod aan opleidingen
Schuiven naar boven