Partners + Pröpper Opleidingen

Themaopleidingen – Maak het verschil!

Vanuit onze ervaring uit de gemeente markt worden we steeds vaker gevraagd om mee te denken over actuele opgaven. We zien dat bij veel gemeenten gelijke thema’s spelen en dat er behoefte is aan sparringpartners om te zien hoe collega’s bij andere gemeenten hiermee omgaan.

Je leert in de themaopleiding om met de werkwijze Opgaven gestuurd werken aan de slag te gaan met jouw opgave. Hoe pak je jouw opgave aan? Hoe creëer je het overzicht en opgaven en hoe voer je regie over je opgave? Hoe kom je in je projecten en opgaven tot sprekende, zingevende resultaten? Je volgt deze opleiding samen met collega’s van andere gemeenten die aan een vergelijkbare opgave werken. Daardoor heb je de mogelijkheid om te leren van elkaar en ervaringen uit te wisselen.

Iedere themaopleiding start met een gezamenlijke bijeenkomst waarin een expert het thema uitdiept. In de daarop volgende bijeenkomsten brengen we jouw opgave met praktisch gereedschap in kaart en leren wij je hoe je tot resultaat komt.

De meest actuele themaopleidingen van dit moment staan hieronder vermeld. Maar zou je graag met een andere thema aan de slag gaan, laat het ons weten!

  • Maak het verschil voor jeugdzorg!
  • Maak het verschil voor vitale winkelgebieden
  • Maak het verschil voor duurzame economie op bedrijventerreinen

Themaopleidingen

Maak het verschil!


Ik wil graag gebeld worden voor advies
Ik wil graag op de hoogte blijven van het aanbod aan opleidingen
Schuiven naar boven