Partners + Pröpper Opleidingen

Online training – Werken aan een opgave – Introductie

Hieronder vind je meer informatie over de online training Werken aan een opgave – Introductie.  Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals werkzaam op projectbasis, beleidsmedewerkers en anderen die werken aan complexe vraagstukken waarbij veel partijen betrokken zijn.

Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je de juiste keuze maakt in welke training op dit moment geschikt is voor jou. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor je klaar!

Deze online training bestaat uit een deel theorie en bovenal uit praktische, leerzame, online opdrachten. Daarbij krijgt je online persoonlijke feedback en coaching.

Igno Pröpper, grondlegger van Opgaven gestuurd werken introduceert de belangrijkste principes van Opgaven gestuurd werken. Je leert wat het vraagt om een goede opgave te formuleren. Je gaat aan de slag met handig gereedschap. De volgende leeraspecten zijn van toepassing:

  • Je weet het verschil tussen zichtbaar samen bouwen en vergaderen: je kunt herkennen of een vergadering productief is en je kunt de oorzaken benoemen als dat niet zo is;
  • Je weet hoe je constructief met anderen samenwerkt: zodat je zichtbaar samen kan bouwen;
  • Je neemt kennis van het bouwschema en gaat hiermee aan de slag: zodanig dat je alle bouwstenen voor een opgave op de juiste plaats weet te zetten;
  • Je leert de drie principes van Opgaven gestuurd werken te vertalen als voorspellers voor een succesvol team;
  • Je leert hoe je in een team elkaars talent kunt benutten;
  • Je leert dat een succesvol team meer vraagt dan alleen vakinhoudelijke kennis;
  • Je leert dat je elkaar kan versterken door teamleden de juiste rol in het team te geven;
  • Je leert wat effectief en plezierig samenspel inhoudt en hoe je dat stimuleert.

Online training

Werken aan een opgave - Introductie


Ik wil graag gebeld worden voor advies
Ik wil graag op de hoogte blijven van het aanbod aan opleidingen
Schuiven naar boven